2023-09-17
一大班朋友聚會,想食任飲任食,朋友推薦呢間餐廳有好多套餐,啱曬大胃王,所以黎試下😎我地一行幾人叫左晚市滿足餐,只係四百幾一位,但好多野食🥰🥰我地可以揀金湯酸菜魚一份、或者麻辣雞煲任食,或者麻辣鴨血毛血旺任食,估唔到前菜都咁多野食👍仲要可以食足180分鐘👍我地揀左麻辣鴨血毛血旺,麻麻辣辣,鴨血又有彈性,真係啱曬班男人🤣至於火鍋,我地揀左蟲草花椰子花膠湯,湯底鮮甜又滋養,正😚😚仲有牛牛拼盤可以任叫,包括安格斯牛小排、手切牛頸脊、極上牛肉等,牛味濃,加上任叫,真係好滿足🥰海鮮拼盤都好正,有龍蝦🦞、蠔🦪、蝦🦐、青口等,全部海鮮都好新鮮,食落肉質緊緻,好味😋另外仲有好多送酒小食、冰鎮鮑魚、刺身拼盤等,大家掛住食,都唔記得影相。餐廳仲有自製熊仔樽冷泡茶同埋有Now TV 足球賽事到凌晨兩點,班男人下次都想再黎食🥰結論:係一間非常適合聚會嘅餐廳,好多野食啊🥰🥰餐廳名稱:新南苑私房菜餐廳地址:尖沙咀寶勒巷3-7A號萬事昌廣場2樓1號舖
我地一行幾人叫左晚市滿足餐,只係四百幾一位,但好多野食🥰🥰
結論:係一間非常適合聚會嘅餐廳,好多野食啊🥰🥰
餐廳名稱:新南苑私房菜
餐廳地址:尖沙咀寶勒巷3-7A號萬事昌廣場2樓1號舖