2021-01-26
聽朋友講紅磡好多嘢食,最近重新開咗一間漢堡店,話呢間漢堡店唔係普通咁簡單😮 咁啱經過附近即刻去睇下有咩咁巴閉😋😋, 原來開咗喺巷側邊唔多覺眼,但去到已經好多人排隊, 老闆介紹每一款漢堡嘅做法同埋材料, 睇得出佢好有心, 講真價錢真係比起其他漢堡包店起碼平三分一價錢💯良心小店😋皇牌鵝肝漢堡 $108呢個漢堡性價比真係10分高👍🏻第一次食鵝肝配牛嘅Burger! 新鮮熱辣整出嚟一啖咬落去, 再配上車打芝士、紫洋蔥、酸青瓜同烘咗嘅漢堡包,好滿足!見到burger begin嘅鵝肝同塊牛扒差唔多厚度🤤🤤成個漢堡一齊食超香,而且漢堡係用自家製的香草照燒汁,鵝肝嘅油香同安格斯牛扒嘅肉汁好match好juicy!🔶墨西哥漢堡 $58鍾意食辣嘅朋友我會推薦呢款漢堡,因為濃濃既墨西哥辣肉味,夠味而且有少少辣辣地好惹味見到好多肉醬同肉碎,令到個漢堡更豐富👍🏻唐揚炸雞$38香脆有肉汁仲配左秘製辣汁沙律醬 大大粒雞塊沾上特別的沙律醬 好有特色😍 炸水牛芝士$38芝士條拉絲食得又玩得,因為一食會拉到d芝士好長🤤比較淡既一款,岩哂d唔中意食濃味芝士既我😋加上老闆超nice既待客之道,食完真係好滿意。
😋皇牌鵝肝漢堡 $108
🔶墨西哥漢堡 $58
唐揚炸雞$38
炸水牛芝士$38
加上老闆超nice既待客之道,食完真係好滿意。