2015-12-08
book左台但都要等位唔怪得出面當砵仔糕咁好生意啦! 等左半個鐘於入到去喇。入左間房仔度坐, 不過唔知點解好多蚊滋。。。 放一放底個杯就壓死左隻我個fd話魯水鵝肝好味同好少地方食到所以係必食於是就叫左個魯水鵝併鵝肝。。。。 可惜侍應聽錯黎左蝶鵝片好彩佢都幫我地換返碟野咋! 不過可能我太期待個鵝肝喇。。。 我覺得普普通通唔太難食但又無乜特別! 好似罐頭咁。。。 我都係鐘意西式既整法外脆內軟炸蠔餅都好足料, 一碟有兩塊! 第一塊都ok脆口, 第二塊可能放壓住好多油唔夠脆!可惜可惜。。。蝦棗併墨魚餅基本上兩個既口感都差不多可能太多馬蹄。。。唔講其實兩隻味係一樣既!好彩認到個樣咋糖醋面 唔夠脆! 食落口淋淋哋!好失望。。。。。。估唔到最好食係碟炸雞。。。 哈哈哈。。。 成晚就不停比d蚊滋騷擾趕極都仲有真係好討厭!
我個fd話魯水鵝肝好味同好少地方食到所以係必食於是就叫左個魯水鵝併鵝肝。。。。 可惜侍應聽錯黎左蝶鵝片 好彩佢都幫我地換返碟野咋! 不過可能我太期待個鵝肝喇。。。 我覺得普普通通唔太難食但又無乜特別! 好似罐頭咁。。。 我都係鐘意西式既整法外脆內軟 炸蠔餅都好足料, 一碟有兩塊! 第一塊都ok脆口, 第二塊可能放壓住好多油唔夠脆!可惜可惜。。。
蝦棗併墨魚餅基本上兩個既口感都差不多可能太多馬蹄。。。唔講其實兩隻味係一樣既!好彩認到個樣咋 糖醋面 唔夠脆! 食落口淋淋哋!好失望。。。。。。 估唔到最好食係碟 炸雞。。。 哈哈哈。。。 成晚就不停比d蚊滋騷擾趕極都仲有真係好討厭!