2022-04-09
本身我係📍「好叉好味」鰂魚涌分店既忠粉,事關喺太古返工是但食個飯都幾廿蚊又唔係特別好食,又要排又要等,食到趕頭趕命,所以我成日都會嚟呢度買外賣返公司食,雖然都要等,但值得排,因為真係好好味😋叉燒一層疊一層菜飯疊成四層,加埋燶邊荷包蛋🍳,食起嚟口感十足🤤,肉同飯都一羹過放入口,更特別設計叉匙二合一功能既長叉,個杯幾深都唔會食得唔方便👍🏻爆蒜叉燒菜飯🐽 $58鍾意佢既其中一個原因係肉質瘦而鬆軟,外層帶焦,🧄蒜味剛好不霸道,我多配菜飯,唔想食菜飯嘅你都可以食白飯嘅😜叉燒份量多,真係好抵食💯💯💯香酥焦蜜叉燒卷🌯 $45其實佢係手抓餅,少少辣非常酥脆香口,勁多菜足夠中和油膩感,兼且好飽肚😂WOW 叉潛艇🚤 $42
厚切叉燒灑上炸乾蒜絲,配沙律菜和沙律醬,夾竹炭麵包,輕食朋友又想食叉燒都唔錯選擇😁蝦角🦐 $28真係有新鮮蝦喺入邊架,非常脆口,呢個小食不得了💛送酒一流🍺薯寶🥔 $28份量多多有成十幾廿粒,點埋茄汁真係食唔停口😁
爆蒜叉燒菜飯🐽 $58
叉燒份量多,真係好抵食💯💯💯
香酥焦蜜叉燒卷🌯 $45
WOW 叉潛艇🚤 $42 厚切叉燒灑上炸乾蒜絲,配沙律菜和沙律醬,夾竹炭麵包,輕食朋友又想食叉燒都唔錯選擇😁
蝦角🦐 $28
真係有新鮮蝦喺入邊架,非常脆口,呢個小食不得了💛送酒一流🍺
薯寶🥔 $28
份量多多有成十幾廿粒,點埋茄汁真係食唔停口😁