2022-03-28 15 瀏覽
經過見到有一間以露營為主題嘅小店,見到門口menu有個好抵食嘅二人餐,圍返每人均價都係$74,完全吸引到我哋入去一探究竟😋店內用品、餐具同枱櫈⋯⋯都係露營用品非常特別~口水鵝腸~乾淨企理,非常爽口彈牙,配上口水汁,YYDS~辣味炸雞~炸雞肉質嫩滑,炸醬亦都非常薄,絕對冇食到一口粉嘅感覺!真材實料!雞皮餃子~餃子皮嘅脆度絕對有驚喜,包裹著醃製過嘅雞肉,令人別有一番享受,口感一流!西班牙黑豚腩~感覺非常之rich,一口一件,調味得宜,大滿足!雞肉串~有三個唔同口味,每個口味都非常突出,分別係咖喱、泰式、麻辣,當中我較喜歡泰式,酸酸辣辣非常惹味,雞肉本身非常多汁,肉嘅份量亦都非常均勻,真心推薦😍厚切餐肉蛋麻辣撈一丁~燶邊蛋同香脆嘅厚切午餐肉,看似簡單但其實需要耐心烹調,食材非常普遍,但又非常好食😋濃厚蛋黃加上麻辣汁,簡直天衣無縫👍🏻👍🏻👍🏻

店內用品、餐具同枱櫈⋯⋯都係露營用品非常特別~

口水鵝腸~乾淨企理,非常爽口彈牙,配上口水汁,YYDS~

辣味炸雞炸雞肉質嫩滑,炸醬亦都非常薄,絕對冇食到一口粉嘅感覺!真材實料!