2020-02-01 22 瀏覽
The one新開左個area叫i.t orange forest, 個到有唔少時裝品牌之餘,仲開左幾間餐廳,包括最近大熱嘅Afuri拉麵之外,仲有來自澳洲嘅品牌cafe☕️ 店面帶點型格設計風,主打健康輕食🥗 同各種有機咖啡~ 幾適合大家假日行完商場攰攰哋chill返下-法式鮮果多士($72) 上面嘅鮮雜果令成個多士睇落更有活力之餘,仲減少左油膩嘅感覺😌 多士沾左蛋漿再輕輕一炸,做到外脆內軟嘅感覺,但略嫌油味重左啲,加埋楓糖漿同鮮奶油食好啲😙*煙三文魚水煮蛋配多士($62) smoke salmon 配火箭菜又幾好食😍 好可惜係就水煮蛋overcook 左,冇流心嘅效果😢 如果唔係加埋蛋漿一齊食會更加正*咖啡就叫左Latte($36) 同Ristretto Bianco ($39) 用上有機咖啡豆,加上靚靚拉花,又可以打下卡😛