2021-01-29
依家好多餐廳都做緊晚市外賣優惠, 朋友介紹話呢間居酒屋做緊超抵既外賣, 壽司刺身卷物外賣半價, 而沙律炸物都有八折! 我揀左佢做我既晚餐!去到餐廳, 選擇都幾多, 有各式丼飯, 小食, 沙律炸物, 梗係唔少得刺身壽司我就叫左一幾款食物火炙帶子左口魚黑松露沙律: 一打開個盒就覺得好抵食, 因為佢勁足料, 有好多粒帶子, 仲要係幾厚身, 左口魚份量都多, 味道都好有水準, 折完只係$54, 真係好抵!炸魷魚配他他汁: 魷魚炸得夠香脆, 外面既炸粉唔會好厚, 沾埋個他他汁, 味道配合得幾好刺身&壽司: 叫左幾款半價壽司同刺身(三文魚刺身, 赤海蝦刺身, 吞拿魚腩壽司, 油甘魚壽司, 鰻魚壽司, 三文魚籽壽司, 海膽壽司, 火炙左口魚) 整體刺身&壽司都好新鮮, 其中赤海蝦刺身好爽口, 火炙左口魚既油脂感好豐富, 海膽同吞拿魚腩都係值得推介!呢一餐食咁多野都唔洗$300, 真係性價比超高, 已經心思思下星期再食
朋友介紹話呢間居酒屋做緊超抵既外賣,
我就叫左一幾款食物