榮哥煮場 (旺角)📍旺角山東街55號地舖🍂最近開始有返啲秋意,所以今晚揀咗間有湯飲嘅餐廳食晚飯順便補一補🤭🍲我地揀左個全日供應嘅$268二人套餐,包括左一款砂鍋,一份前菜,小菜,飯/麵,同甜品。配搭都幾多元化,2個飯如果唔想要可以每位加12元轉一碗 米線,淮山面,烏冬或者煤炭飯。再唔係兩個飯唔要免費轉一碗米線,淮山面,烏冬,炭飯都得!🍲 套餐C:例牌濃湯花膠雞煲 配烏冬砂鍋有火爐保溫,所以全程都係熱辣辣!濃湯充滿住雞油,精華完全注入濃湯之中,超好飲!我地好快就飲晒!雞肉好嫩又鮮,食材新鮮。花膠份量亦唔吝嗇,補一補骨膠原就最岩!🥬金銀蒜蒸勝瓜金銀蒜鋪滿勝瓜面,勝瓜皮亦好乾淨咁批晒,十分惹味!🍮 楊枝甘露加埋個甜品就完滿! 楊枝甘露芒果味重又creamy,勝在唔甜👍🏻👍🏻
榮哥煮場 (旺角)
📍旺角山東街55號地舖

🍲 套餐C:例牌濃湯花膠雞煲 配烏冬

🥬金銀蒜蒸勝瓜
金銀蒜鋪滿勝瓜面,勝瓜皮亦好乾淨咁批晒,十分惹味!

🍮 楊枝甘露
2022-11-15