2008-12-03 7 瀏覽
我地都常來食,呢度主打健康食品,都係比出面多蔬菜的.幾好架,感覺 fresh d.呢度主菜加$18, 就有餐湯,甜品同飲品,呢度係無 tea or coffee 的,因無咁健康.呢度的餐包係合桃包,熱辣辣,好好味呢.今次個湯係南瓜西芹紅腰豆.幾好味,有小小西芹味.我地點了一個濃番茄大蝦帶子天使麵同一個素食,豆豉南瓜素饅魚.呢度的素食都係約$40, 加$28就有餐湯,紅米飯,甜品同飲品.濃番茄大蝦帶子天使麵,好香濃番茄味,帶子較細粒,天使麵可以更彈牙就好喇.不過都好好味.紅米飯係我地的 favourite, 幾吳錯,唔會硬,而且幾有營養.豆豉南瓜素饅魚,舊舊南瓜都好甜美,個豆豉汁亦很香濃,so good!甜點我地選了梨子果凍,敗筆,d梨子是一小片的,但係都係好硬,不能食的.Too bad. 飲品點了柑橘蜜,天氣咁乾燥,都係要飲番d野潤一下.

正 濃番茄大蝦帶子天使麵
正 豆豉南瓜素饅魚