呀嘛呀!呢間泰寶龍真係一個寶地,啱啱喺西貢飽覽自然美景之後,搵嚟都係要填填肚吖嘛!每樣野食都惹味到令我停唔到口,嗲㗎!椰子雞湯好夠kick,湯頭香濃撲鼻,入口即刻有種暖笠笠嘅感覺,小辣得嚟唔會太過火,啱晒算唔會食辣嘅人!佢個柚子蝦沙律真係勁爽口,柚子肉多多汁潤,配上噴香嘅炸蒜粒同埋花生碎,真係食咩都開心!喂,點解每樣嘢都咁夠味㗎?沙嗲串外皮香脆,肉質嫩滑如絲,一撈個沙嗲醬汁,秒變味蕾狂歡嘅Party場🎉!咸豬肉炒椰菜苗食落好過癮,咸香中又帶點辣味,正!糯米飯跟個心型芒果配一齊,係咪話我鍾意你咩?好心思,好甜蜜!整體嚟講,呢度嘅泰國菜真係喺口感同味道上做足咗功夫,下次一定會再嚟嘗試其他菜式!吃泰不離,真係飽到篤!🥥🍤🌶️