2023-04-21 70 瀏覽
放lunch想醒醒神叉叉電,黎呢間小店就最岩啦! 餐廳主打飲品但都有適合上班族既早餐同午餐,東南亞fusion美食,非常新奇得意! 馬來沙爹雞肉串燒便當 首推必食既一定係呢個,因為真係馬來風味! 醬汁惹味同埋好鍾意佢有花生味同花生粒,撈飯一流。另外肉質嫩滑但都夠juicy,燒烤味好香又好味!喇沙意大利粉 用馬來喇沙湯黎炒意粉,非常新穎! D喇沙湯被意粉吸晒,味道夠濃郁,微辣又好香喇沙咖哩味。份量都非常足夠,配料就係喇沙既蝦,魚片,豆卜,雞蛋,蝦都幾彈牙! Iced 雪糕抹茶 Matcha float (floating island) 夏天飲最岩,又有雪糕食又有飲品,飲落好幼滑,抹茶味亦香,加埋雲呢拿雪糕,非常滿足。話梅鮮橙汁新鮮香甜帶微酸,非常健康。等緊食物既時候,老闆同我地講所有飲品都係自家製同入樽,連design樽身貼紙都係佢地自己做,睇到好有心為人打氣既心靈句子都即刻精神晒!芒果椰汁奇亞籽杯,好健康呀,口感好似椰汁西米露咁,上面仲有香甜既芒果蓉。

馬來沙爹雞肉串燒便當

另外肉質嫩滑但都夠juicy,燒烤味好香又好味!

喇沙意大利粉

話梅鮮橙汁
新鮮香甜帶微酸,非常健康。

外賣自取