🥢ʙᴜᴛᴛᴇʀ ᴄʜɪᴄᴋᴇɴ ($𝟷𝟹𝟾)牛油味又香又重,辣味適中,雞塊都算多而且肉質仲好滑👅🥢ɢᴀʀʟɪᴄ ɴᴀᴀɴ ($𝟸𝟾) #ᴊᴀsᴏɴ’s ᴘɪᴄᴋ ♡食印度菜必點嘅ɢᴀʀʟɪᴄ ɴᴀᴀɴ,配ʙᴜᴛᴛᴇʀ ᴄʜɪᴄᴋᴇɴ食一流!呢間嘅ɴᴀᴀɴ係ᴊᴀsᴏɴ嘅重點推介,夠晒大塊之餘仲一啲都唔乾,食到停唔到口💦🥢sʜᴀᴍᴍɪ ᴋᴇʙᴀᴘ ($𝟽𝟾)呢個係煎羊肉餅,一碟有4件!外皮煎到好脆,仲灑咗啲香料喺面,入面係免治羊肉,開頭食落係幾香,但食耐就覺得有啲乾同偏咸😖🥢ᴄʜɪᴄᴋᴇɴ ғʀɪᴇᴅ ʀɪᴄᴇ ($𝟷𝟶𝟾) #ʟɪᴍ’s ᴘɪᴄᴋ ♡怕唔夠飽叫咗個炒飯,份量十足!炒飯用咗印度米,而且炒得好乾身🤩我哋食第一啖一致覺得個味好熟,超似酒樓食到嘅瑤柱蛋白炒飯🤣大家不坊一試!🧊ᴍᴀɴɢᴏ ʟᴀssɪ ($𝟻𝟾)🧊ғʀᴜɪᴛ ғʟᴏᴀᴛ($𝟻𝟾)除咗印度餐廳必點嘅ᴍᴀɴɢᴏ ʟᴀssɪ之外,呢杯叫ғʀᴜɪᴛ ғʟᴏᴀᴛ嘅ᴍᴏᴄᴋᴛᴀɪʟ都唔錯㗎,個味有啲似楊枝甘露,想飲芒果味但怕ʟᴀssɪ太稠嘅朋友可以試吓🤪—————————————-朋友介紹吓去咗食,雖然喺灣仔但位置唔算好方便,所

🥢ʙᴜᴛᴛᴇʀ ᴄʜɪᴄᴋᴇɴ ($𝟷𝟹𝟾)
牛油味又香又重,辣味適中,雞塊都算多而且肉質仲好滑👅

🥢sʜᴀᴍᴍɪ ᴋᴇʙᴀᴘ ($𝟽𝟾)

🧊ᴍᴀɴɢᴏ ʟᴀssɪ ($𝟻𝟾)
🧊ғʀᴜɪᴛ ғʟᴏᴀᴛ($𝟻𝟾)
—————————————-
朋友介紹吓去咗食,雖然喺灣仔但位置唔算好方便,所以即使星期日晚市都唔太多人,而且價錢公道,想試吓印度菜又唔想同人逼,不坊試吓呢間!😋😋
Garlic  Naan
Butter  Chicken