屋企人上次見我食荔枝角嗰間咁正,所以叫我同佢再食灣仔呢間既飯丸屋😂。呢間就無位堂食,要外賣拎走,但趁比較早無咩客人所以request拎出黎影張相先😝。同大胃屋企人去食就2個都轉左超值套餐,+$20就有齊野飲同小食好抵😎。🔅沖繩經典(轉新餐肉) ($28)趁佢有得免費轉新餐肉,又低卡低鈉啲😚。食肉獸既我都接受到😝,比起正常午餐肉就無咁香,但口感都只係差少少,唔講都未必知道係新餐肉,第一次食幾impressive 👍🏻。午餐肉加蛋同埋醬呢個最typical既飯糰都已經好夠食。🔅炸蝦天婦羅 ($38)炸蝦炸得好脆,蝦都唔會好細隻,夾埋蛋同午餐肉其實已經爆晒餡🤣。🔅麻糬波波有8粒都幾抵食,炸到外層好脆,入面就好煙韌,有少少芋泥喺入面,令口感更豐富!🔅日式炸雞炸雞新鮮炸起真係無得頂!上次食就麻麻,今次叫唔知係咪唔同分店,無咁乾柴柴,同埋肉都大舊,都算滑👍🏻。🔅黑糖豆漿真係加左黑糖既豆漿味,但黑糖又唔會話搶晒豆漿味,同埋唔算太甜👍🏻。🔅黑芝麻豆漿上次飲完所以今次繼續encore!鐘意黑芝麻味既真係要試!💬呢間無堂食位,比較適合食lunch叫,又可以whatasapp/電話等等經app預訂,其實都幾

沖繩經典(轉新餐肉)

🔅沖繩經典(轉新餐肉) ($28)

炸蝦天婦羅
🔅炸蝦天婦羅 ($38)

麻糬波波
🔅麻糬波波

日式炸雞
🔅日式炸雞

🔅黑糖豆漿

🔅黑芝麻豆漿
上次飲完所以今次繼續encore!鐘意黑芝麻味既真係要試!

💬呢間無堂食位,比較適合食lunch叫,又可以whatasapp/電話等等經app預訂,其實都幾方便,唔使成日食麵或者雙餸飯咁頹😂。等緊拎嗰時見佢仲有聖誕套餐order,都幾豐富🖖🏻。
外賣自取