2023-09-04 976 瀏覽
要追不上朗高咖啡嘅版圖擴展進度話咁快佢地就係灣仔開第四間分店了餐廳有種昭和喫茶店的復古風一如既往的供應著bagel / 特色咖啡/ 蛋糕即使在云云寫字樓中價錢也親民得可以貝果口感似new york bagel較厚實但份量不說笑是真的滿滿誠意✨𓂅 𝘊𝘩𝘪𝘤𝘬𝘦𝘯 / 𝘞𝘢𝘴𝘢𝘣𝘪 𝘔𝘢𝘺𝘰𝘯𝘯𝘢𝘪𝘴𝘦 𝘉𝘢𝘨𝘦𝘭 ( ᴴᴷᴰ 56 ) Wasabi的味道比較薄弱,但是整個Bagel吃下也不會乾爭爭,呢個價錢比想像中更足料!𓂅 𝘚𝘮𝘰𝘬𝘦 𝘚𝘢𝘭𝘮𝘰𝘯 / 𝘖𝘯𝘪𝘰𝘯 𝘉𝘢𝘨𝘦𝘭 ⁺ 𝘈𝘷𝘰𝘤𝘢𝘥𝘰 ( ᴴᴷᴰ58 ⁺ 15 ) 餐廳的Bagel Set組合都是固定的,所以我們就另外加錢加上牛油果🥑 洋蔥份量不多但是配搭得很好,清爽的洋蔥平衡了肥美得可以的三文魚!(不加牛油果也很好)𓂅 𝘍𝘭𝘢𝘵 𝘞𝘩𝘪𝘵𝘦 ( ᴴᴷᴰ 42 ) 𓂅 𝘔𝘢𝘨𝘪𝘤 ( ᴴᴷᴰ 42 ) 少有有Magic嘅咖啡,有就當然要叫啦!呢到嘅house blend果香幾濃郁,都幾令我印象深刻!
要追不上朗高咖啡嘅版圖擴展進度
話咁快佢地就係灣仔開第四間分店了
餐廳有種昭和喫茶店的復古風
一如既往的供應著bagel / 特色咖啡/ 蛋糕
即使在云云寫字樓中價錢也親民得可以
貝果口感似new york bagel較厚實
但份量不說笑是真的滿滿誠意✨

𓂅 𝘍𝘭𝘢𝘵 𝘞𝘩𝘪𝘵𝘦 ( ᴴᴷᴰ 42 )
𓂅 𝘔𝘢𝘨𝘪𝘤 ( ᴴᴷᴰ 42 )
2023-08-31