2023-11-23 1376 瀏覽
之前Restaurant Week既時候已經試過佢地個Lunch,味道OK又幾抵食所以最近朋友生日就揀左來呢到同佢慶祝👏🏻我地今次叫既係Fat Beats Menu ($348 p.p),即係類似Omakase🤣:🍴Edamame枝豆好新鮮,配上麻麻辣辣既醬汁,真係食唔停口🫢送酒一流🤪🍴TMK Kimchi Salad🥗椰菜非常新鮮爽脆,配上適量柚子沙律醬一齊食好開胃🤤🍴Salmon Tataki🐟三文魚薄切新鮮,浸住柚子醬油,唔會過鹹😗🍴The Korean🍗Exactly係韓式嗰隻甜辣炸雞😋雞嘅肉質好嫩滑而且多汁,外皮炸得好脆😃十分惹味🔥🍴Okonomiyaki係日本大阪燒🍳呢個就略為普通左少少,麵粉比較多餸就少,上枱時仲唔係好夠熱🥹🍴Hamachi Tomato手卷餡料非常豐富😍池魚新鮮肉嫩,醋飯調味岩岩好,仲食得出有少少柚子胡椒🍋加上蕃茄紫洋蔥等配料好清新爽口🌱🍴Meltin’ Maki有驚喜😜一口份量既炸蝦小卷好精緻🥰 面頭加左脆米同美乃滋☺️加上小卷中既爽彈炸蝦 🍤一次過滿足哂三個願望😋🍴Tuna Hot Dog推薦⭐️第一次食咁大嚿炸壽司😳壽司中間有少少辣既吞拿魚顆粒、洋蔥、

🍴Edamame
枝豆好新鮮,配上麻麻辣辣既醬汁,真係食唔停口🫢送酒一流🤪

🍴TMK Kimchi Salad🥗
椰菜非常新鮮爽脆,配上適量柚子沙律醬一齊食好開胃🤤

🍴Salmon Tataki🐟
三文魚薄切新鮮,浸住柚子醬油,唔會過鹹😗

🍴The Korean🍗

🍴Okonomiyaki

🍴Hamachi Tomato

🍴Meltin’ Maki

🍴Tuna Hot Dog
推薦⭐️第一次食咁大嚿炸壽司😳壽司中間有少少辣既吞拿魚顆粒、洋蔥、青瓜、蟹柳,食到最後有啲膩因為舊飯太大😂不過係好味既,好特別~

🍴Poppin’ Ice Cream
雲呢拿味好濃👍🏻creamy 得來加上橄欖油食落更加滑溜😌另外面頭仲有popcorn,口感好豐富💕

🍴Chocomonaka
朱古力mousse好滑溜🍫面頭仲有朱古力脆米增添口感🤪配埋最中餅夾住一齊食無咁膩👌🏻

整體來講,呢個menu好抵食👍🏻而且味道都唔錯同埋款式好多元化!環境都舒服😌啱晒同朋友來Happy Hour🍻可以邊傾邊飲!我地當日就飲左梅酒,容易入口😚仲有好多唔同味可以揀,推薦大家來試下😎
2023-10-26