2024-11-20
[✨灣仔生生市場·韓國人主理人氣外賣店🇰🇷]#生生市場 #元朗 #灣仔 #銅鑼灣🥢韓式海鮮嫩豆腐湯 ( 跟飯 ) $68豆腐湯微辣,怕辣嘅人都接受到,配料豐富,蜆仔都有5~6粒,豆腐真係勁嫩滑,配搭白飯真係好滋味👍🏻💯🥢芝士無骨炸雞(大) $88雞肉外酥內嫩,炸粉唔厚,佈滿芝士粉好邪惡😱🥢芝士紫菜飯捲 $50香濃芝士配搭蘿蔔絲、蛋絲同青瓜絲等等食材,味道平衡搭配下,感覺好清新🤤🥢辣豬肉紫菜飯捲 $53醬料濃郁入味,配上醃蘿蔔、紅蘿蔔絲同甜蛋,好食又健康🤩💕————————♡♡♡♡♡♡————————✨總結餐廳由韓國人主理,味道正宗,價錢份量都好抵食,外賣餐具都細心咁用膠膜密封包裝,無論係路過買返公司食,定放工買嚟加餸,都好值得推薦🥰💗📍生生市場🏠元朗店元朗教育路2-6號捷榮樓地下C號舖🏠灣仔店地址:灣仔堅拿道西15號永德大廈地下G13號鋪@rawmarthk #jmhkfoodie #hkfoodie #hkeat #hkeats #hkfood #hkig #hkgirl #food #hkfooddaily #hkfoodblogger #hongkongfood #hongkon
#生生市場 #元朗 #灣仔 #銅鑼灣
🥢韓式海鮮嫩豆腐湯 ( 跟飯 ) $68
🥢芝士無骨炸雞(大) $88
雞肉外酥內嫩,炸粉唔厚,佈滿芝士粉好邪惡😱
🥢芝士紫菜飯捲 $50
🥢辣豬肉紫菜飯捲 $53
醬料濃郁入味,配上醃蘿蔔、紅蘿蔔絲同甜蛋,好食又健康🤩💕
————————♡♡♡♡♡♡————————
✨總結
📍生生市場
🏠元朗店
元朗教育路2-6號捷榮樓地下C號舖
🏠灣仔店
地址:灣仔堅拿道西15號永德大廈地下G13號鋪
@rawmarthk #jmhkfoodie #hkfoodie #hkeat #hkeats #hkfood #hkig #hkgirl #food #hkfooddaily #hkfoodblogger #hongkongfood #hongkongfoodie #852food #香港美食 #香港食評 #香港餐廳 #為食港女 #元朗 #元朗美食 #元朗好去處 #元朗食好西 #元朗餐廳
#生生市場 #元朗 #灣仔 #銅鑼灣