灣仔汕頭街出名多野食😋今次見到新開左間靚靚兩層漢堡店就試下❤️值得推介!價錢唔算貴!睇番佢地ig原來係香港第一間有澳洲自家牧場嘅漢堡店😎真心品質保證!N+ Classic single burger ($75)賣相已經好有誠意!有厚身4oz 安格斯牛肉漢堡扒、芝士、大大片新鮮蕃茄酸瓜洋蔥生菜!牛肉juicy 有肉汁😋火侯控制好!唔會overcook!另外可以揀唔同醬配搭⭐️配左自家製千島醬感覺開胃啲😄值得一提佢地係用酸種麵包,除左更有彈性同濕潤,營養好啲~升糖指數低啲,食burger 都無咁有罪惡感😎N+limited truffle single burger ($100)呢個升級版係有6oz 安格斯牛肉漢堡扒、日本本菇、松露醬等~基本上黑松露醬係冇得輸好味道😋雖然兩個burger 都係單層但因為超足料!所以勁飽肚!男士都足夠食!十分滿足!Make it a combo (+$50)一定要加埋餐!可以揀薯角或者薯條~配飲品~超抵讚係薯角薯條都炸得香脆但唔會過硬,好厚身有薯香!可以揀3款醬(自家製BBQ/蜜糖芥末/Cajun powder)揀左既BBQ同蜜糖芥末醬好大杯,足夠哂dip!好味

Make it a combo (+$50)
一定要加埋餐!可以揀薯角或者薯條~配飲品~超抵讚係薯角薯條都炸得香脆但唔會過硬,好厚身有薯香!可以揀3款醬(自家製BBQ/蜜糖芥末/Cajun powder)揀左既BBQ同蜜糖芥末醬好大杯,足夠哂dip!好味有誠意!都會俾埋茄汁~

除左汽水,我地揀佢哋自家製sparking Lemonade! 個底係甜酸適中既檸檬汁,大家記住攪勻!可以中和食burger 啲油膩感!正!

座位都舒服,兩層高,樓上有梳化位,地面有街景睇~去開灣仔既朋友不妨一試❤️‍🔥雖然中位價錢但真係值回票價~