2024-11-24 88 瀏覽
這間ᴄᴀғᴇ藍白色調, 環境寧靜有空間感, 讓人感覺氣質優雅, 非常舒適, 可以靜靜嘆一杯精品咖啡, 主打全日早餐、意粉、牛角包窩夫甜品及咖啡✨我們點了日本雞扒青醬意粉香煎雞扒嫩滑可口, 份量十足, 青醬香氣獨特、醬汁濃郁, 撒上特選的巴馬臣芝士, 更加惹味士多啤梨牛奶麻糬🍓 賣相非常吸引, 即叫即製作, 大約需時十分鐘左右, 兩層牛角包外表金黃鬆脆及陣陣牛油香, 新鮮士多啤梨及每層夾滿細膩柔滑的厚厚忌廉及自家製牛奶麻糬, 配上冰涼雲呢拿雪糕, 口感更豐富, 必點推介😍飲品抹茶拿鐵🍵 美美的拉花, 濃濃抹茶配上ʟᴀᴛᴛᴇ, 奶泡綿密細滑, 香而不澀, 味道不錯沖繩手摘香檸本地蜜糖蘇打🍹清新芳香的香檸帶來清爽的口感, 濃濃蜜糖味道, 非常清涼解渴這間ᴄᴀғᴇ是寵物友善餐廳, 毛小孩都可以舒舒服服陪主人享用美食, 很適合休閒放鬆心情的好地方餐廳店員服務態度親切有禮, 非常推介的一間ᴄᴀғᴇ, 店內有靚靚打卡位, 打卡一流

我們點了
日本雞扒青醬意粉