2023-03-07
呢間意大利餐廳想試好耐🤤🤤餐廳主打多款手工pizza🍕,亦有提供意粉、小食、沙律同甜品等~性價比高!!店內環境簡約舒適,設有室內同室外座位!仲可以帶埋寵物用餐添❤️❤️🍕Araabbiata $58✨我地叫左細份pizza share,可以試多幾款口味😍😍呢款係我至愛!包括有意大利辣肉腸、水牛芝士、同番茄醬等~~味道辣辣地🌶️,辣肉腸又好有咬口!超惹味👍🏻👍🏻🍕Carbonara $58✨卡邦尼pizza好特別,即刻叫黎試試~~包括有意大利煙肉、豬頰肉培根、水牛芝士、羅馬綿羊芝士同黑胡椒粉等🤤🤤批底口感鬆脆,鹹香十足!食完好開胃❤️❤️🍕Margherita $45✨呢款係純素pizza🌱,包括有番茄醬、水牛芝士同新鮮羅勒~~芝士味道好香,帶拉絲效果!蕃茄醬酸酸甜甜,整體唔錯😋😋🍝Tagliatelle Al Mare $198✨佢地既手工意粉都好出名,必點!!龍蝦汁味道濃郁,闊條麵爽彈煙韌、好掛汁👍🏻👍🏻裡面仲有大蝦、小龍蝦、蕃茄仔等配料,十分豐富~~🍋Torta Della Nonna $49✨最後試埋呢個意大利檸檬吉士撻🤩🤩撻底口感鬆軟,中間夾住檸檬吉士餡~味道香甜,好清新!!飲品方面,我
🍕Araabbiata $58✨
我地叫左細份pizza share,可以試多幾款口味😍😍
呢款係我至愛!包括有意大利辣肉腸、水牛芝士、同番茄醬等~~
味道辣辣地🌶️,辣肉腸又好有咬口!超惹味👍🏻👍🏻
🍕Carbonara $58✨
卡邦尼pizza好特別,即刻叫黎試試~~
批底口感鬆脆,鹹香十足!食完好開胃❤️❤️
🍕Margherita $45✨
芝士味道好香,帶拉絲效果!蕃茄醬酸酸甜甜,整體唔錯😋😋
🍝Tagliatelle Al Mare $198✨
佢地既手工意粉都好出名,必點!!
龍蝦汁味道濃郁,闊條麵爽彈煙韌、好掛汁👍🏻👍🏻
裡面仲有大蝦、小龍蝦、蕃茄仔等配料,十分豐富~~
🍋Torta Della Nonna $49✨
最後試埋呢個意大利檸檬吉士撻🤩🤩
撻底口感鬆軟,中間夾住檸檬吉士餡~味道香甜,好清新!!
飲品方面,我地揀左蔓越莓維他命水($35)同熱朱古力($45)~~
蔓越莓維他命水飲落酸酸地,重果香!仲好健康🌿🌿
熱朱古力入口順滑,朱古力味濃郁~都唔錯🥰🥰