2024-05-27 80 瀏覽
係屯市等朋友,同🐷先生試下e間餐廳位於商場既角落位,所以有好好既採光,而且枱與枱之間闊落,唔會好擠迫。同埋滑板、海灘既裝飾,成件事令我好有係美國既感覺😚🔸水蜜桃檸檬特飲水蜜桃味唔會過濃,幾清爽🔸mango tango由芒果汁、7-Up、石榴組成,漸層色好靚🔸摩洛哥風味雞肉沙律由地中海雞肉、烤焗南瓜、牛油果、可口杏仁、紅菜頭、雞蛋碎及紅莓。配以秘製蜜糖油醋汁,分量都足,而且一口食落好豐富🔸原味燒烤雞肉薄餅Pizza係餐廳既招牌,佢有個大pizza爐可以見到,令我有種唔使去美國都可以食到正宗美國美食咁~因為有煙燻車打芝士,所以食落有陣碳烤味,pizza皮有口感,而且有得加芝士,睇住職員咁刨落去pizza面,好治癒💕當日見到唔少媽媽都帶埋小朋友過嚟,職員會好貼心咁比小朋友餐具同埋小朋友玩具,令到小朋友冇咁易扭計🫶🏻
係屯市等朋友,同🐷先生試下e間

🔸水蜜桃檸檬特飲
水蜜桃味唔會過濃,幾清爽
🔸mango tango
由芒果汁、7-Up、石榴組成,漸層色好靚