2天前
打邊爐天花板之牛站麻辣火鍋🤭由於我同屋企人都勁愛火鍋,每次打邊爐就會想起牛站,因為真係好抵又好食😋湯底到食材都好正👍🏻牛站食材、飲品、甜品雪糕款式非常豐富,任飲任食簡直係冇得輸呀👍🏻鍾意打邊爐嘅朋友真心推介大家👍🏻是晚選了2號餐,可以有得任食乳鴿,我爸爸勁鍾意❤️美食推介:💛湯底:香濃蕃茄豬骨鍋拼胡椒豬肚鍋👍🏻蕃茄湯濃濃的,與所有食材都非常配,酸酸甜甜勁開胃🤤胡椒豬肚湯底都非常出色,微微胡椒辣,湯底濃厚好喝,秋冬必選湯底之一👍🏻💛西班牙豬五花片:豬肉片肉質非常嫩,入口即溶。💛SRF美國極黑和牛片:牛味濃,非常之肉嫩👍🏻必食推介😋💛火鍋材料丸:一整個雪櫃上放滿不同得丸類任你夾,最愛芋頭丸,啖啖芋頭蓉,款式多到樣樣都想試🥰好開心😀💛蔬菜:應有盡有,冰菜、花生芽菜、蟲草花、仲有紫色旺菜、窩筍、薯仔等等,薯仔同蕃茄湯底真係好夾😍💛乳鴿:熱辣辣乳鴿好好食,可以任食乳鴿,一口氣食返夠本先得🤣🤭💛甜品:有多款不同品牌的雪條及雪糕,而且仲有軟雪糕機👍🏻雪櫃甜品都好多款式,除了迷你蛋糕,布甸外,仲有乳酪及豆腐花。💛飲品:一樽樽的自家製冷泡茶、各款汽水飲品,應有盡有,連啤酒都有幾款,仲有仲有新鮮果汁任你飲,
鍾意打邊爐嘅朋友真心推介大家👍🏻
是晚選了2號餐,可以有得任食乳鴿,我爸爸勁鍾意❤️
美食推介:
💛西班牙豬五花片:豬肉片肉質非常嫩,入口即溶。
💛SRF美國極黑和牛片:牛味濃,非常之肉嫩👍🏻必食推介😋
💛飲品:一樽樽的自家製冷泡茶、各款汽水飲品,應有盡有,連啤酒都有幾款,仲有仲有新鮮果汁任你飲,非常豐富👍🏻
*任飲任食👍🏻👍🏻👍🏻
*食物質素好👍🏻👍🏻👍🏻