3天前
⭐️明太子煎蛋卷🥚 $88蛋卷熱辣辣出晒煙,口感軟熟。一切開d明太子漂晒出黎,味道鹹香。⭐️肉厚活3年帆立貝 $148上枱時d火仲燒緊🔥緊係即刻打卡! 帆立貝呈刺身狀態,撈勻牛油後就食得,肉質嫩滑爽甜,雖然少少貴但好食。⭐️鹽燒牛舌👅 $78牛舌幾厚肉,肉質軟嫩爽彈帶嚼勁,淨係用鹽調味都夠晒。配埋爽脆椰菜,解一解膩。⭐️炭火燒拼盤6串 $180✿自家製免治雞肉串 ✿雞心 ✿雞頸肉 ✿雞腎 ✿青椒仔 ✿雞翼用炭火燒既串燒特別香,多左陣煙燻味。免治雞肉串口感軟滑,點埋生雞蛋口感更綿密;雞心雞腎燒得岩岩好;雞翼外皮香脆,肉質嫩滑有汁。⭐️海膽汁燒蠔🦪 $118蠔幾大隻,肉質飽滿。外層口感焦脆,咬落軟滑爆汁,海膽汁味道香濃惹味。⭐️醬油燒飯團🍙 $48飯團外層燒到焦脆,咬落脆卜卜完全係食緊飯焦咁,一咬果下會覺得硬身,但同內裡軟熟既飯融埋之後口感岩岩好。⭐️特上刺身盛拼盤7點盛🍣 $680✿大拖羅 ✿牡丹蝦 ✿伊助木 ✿深海池魚 ✿赤貝 ✿間八 ✿真鯛刺身每款2片,主要係白身魚,食落幾新鮮。大拖羅厚切,肉質肥美富油脂感,一件都夠晒滿足;真鯛肉質柔韌,味道淡得黎帶甘甜;赤貝肉口感柔滑,裙邊爽脆。⭐️自家製雞蛋布甸
⭐️明太子煎蛋卷🥚 $88
⭐️海膽汁燒蠔🦪 $118
⭐️醬油燒飯團🍙 $48
⭐️特上刺身盛拼盤7點盛🍣 $680
⭐️自家製雞蛋布甸🍮 $38
幾飽都一定要叫呢個布甸。布甸蛋味幾香,口感軟滑,焦糖味道較濃,甘甜香醇,但食完都唔會膩。
⭐️Mojito🍸 $68
⭐️High ball🥃 $68
兩款飲品味道唔錯,正常發揮,對🐻黎講酒感低。
💬店員服務幾好幾貼心。