La Parrilla Steakhouse

2025-02-02 213 瀏覽
今個禮拜第三次食牛扒,呢間真係想俾好評! 環境、服務和食物質素,以呢個價錢對我來說是很不錯 💖首先要讚每張枱有私人空間同張枱有足夠空間放食物。就算餐廳滿座,唔會似其他steakhouse 嘈到完全不能傾偈。自己少機會食阿根廷牛扒,所以今次點了Fillet 放棄咗心愛嘅Ribeye,係一個好決定🙌🏻Fillet 有驚喜!首先medium rare真係medium rare,表面有炭燒香氣,厚切又充滿肉汁,完全唔覺有筋或咬不開的部分,好啱我食✨(可能呢個部位係咁,唔清楚😅)食完係完全唔需要用牙線,再次開心🙌🏻 蒜頭亦都好香同好腍,平時好少會食晒😋Side dish份量夠2-3人食👉🏻蒜蓉荷蘭豆炒西蘭花✨,薯條就比較一般,不過夠熱都唔錯,是日湯係南瓜湯都👌🏻最後嗌咗churro做甜品, 呢個係一人份量,同平時食嗰啲有少少唔同,外脆中間比較軟身,但都幾好食👌🏻服務唔錯,有笑容有禮貌,80% full 的時候都有過來check 吓有冇需要和收碟✨✌🏻我會再嚟㗎✌🏻

(可能呢個部位係咁,唔清楚😅)
Fillet  250g

南瓜湯