放咗工自己一個人唔知食乜好,諗起有朋友話呢間米線好好食,就專登去試下,結果係完全冇後悔 🤩🙌🏻 🔸炸脆脆蝦膠豆卜呢個超·好·食!外面炸得好乾身好脆口,入面啲蝦膠唔會死實實,係勁彈牙 😍 點埋泰式辣醬一齊食,超like 👍🏻👍🏻👍🏻 鍾意到問店員知唔知喺邊度入貨 😂 諗住可以係屋企自己整嚟食 🤣 然後店員話俾我知係舖頭每日新鮮包嘅 😲🔸酸酸辣辣銅鍋米線最少揀兩個配料,就揀咗香炸豬扒同埋豆卜 😋 米線煮得岩岩好唔會硬,叫咗小辣好好食!豆卜冇雪櫃怪味,豬扒好腍好入味又唔會太乾身,而最驚喜嘅係碗米線嘅配料,酸菜!一食入口微酸,咬落去好脆口,咬多兩咬仲食到甜味 🤤 好正 😍今餐食得好開心 ❤️ 除咗啲嘢食好味之外,啲侍應嘅服務態度又好好,好落力解決客人嘅疑問,呢一點要讚 👍🏻 另外要小心個銅鍋 😂 真係好熱㗎 🤣🤣

🔸炸脆脆蝦膠豆卜

🔸酸酸辣辣銅鍋米線