2023-10-07
耐唔耐就會想食韓國炸雞、芝士排骨....呢間餐廳有齊想食既野,仲有雪冰,價錢又唔貴,不錯!.莫索里拉芝士排骨店員主動詢問需要幫手整,有專業人士處理當然比較好!我們當然乖乖等食。等芝士略溶後,先將辣椒醬汁與芝士拌勻,待芝士完全溶掉後,便用芝士滿滿的包住豬肋骨,然後就可以食啦。.一大口咬落去,先係拉絲芝士濃香,再係豬肋骨肉質感好好,骨肉相連,加埋好夾好好食!.白切五花腩好大碟排到滿滿既厚切豬五花肉,肥瘦適中,就咁食或者夾埋新鮮蔬菜、生蒜片,蔥絲同埋辣椒醬,又係另一番風味。.驚喜二重奏(頂級肉眼牛扒、炸雞)想一次過品嘗到牛扒同埋招牌炸雞,叫驚喜二重奏就岩晒啦.已切好左肉眼牛扒放係炙熱的石板上,兩邊烤烤就要夾起,唔係就well done架啦.呢間招牌炸雞用72小時醃製、2度低溫熟成,炸完的雞肉外皮超脆但肉質仲係嫩同埋好有肉汁,果然係專做炸雞!真心推介必點炸雞!.朱古力雪冰呢個雪冰真係不得了,冰點解可以咁幼滑,綿綿口感,入口即溶,而且仲係濃郁的朱古力味,超好食。
呢間餐廳有齊想食既野,仲有雪冰,價錢又唔貴,不錯!
莫索里拉芝士排骨
白切五花腩
驚喜二重奏(頂級肉眼牛扒、炸雞)
想一次過品嘗到牛扒同埋招牌炸雞,叫驚喜二重奏就岩晒啦
朱古力雪冰