2021-10-20 400 瀏覽
📍𝐌𝐨𝐬 𝐂𝐚𝐟𝐞́話說Mos Burger 15周年同左Hello Kitty合作,周圍都有見到Kitty嘅蹤影😆 無論係枱、窗、定係牆都有👏🏻 Kitty嘅忠粉都可以去打下卡😚 (圖2)老實的說,我係第一次食呢間快餐店🍔 大概$30-$60就有野食‼️價錢可接受😆 除此之外仲有一啲Hello Kitty嘅精品可以給予客人購買(圖3),家母買左$88嘅一把遮☂️亦都係為咗呢把遮先黎食🤣 呢把遮只有外面有Kitty圖案,裏面係防uv物料,把遮較為重同大🙃大家可以留意下💓今日我地分別試左兩款食物😋🍔黑醋雞肉漢堡 $28上枱嘅時候入邊嘅餡料已經將脹哂出嚟,肉眼睇見到雞扒都幾大塊🤭感覺上$28我已經覺得賺咗👍🏻入邊有啲黑醋同埋少許沙律醬,竟然冇令到脆卜卜嘅雞扒變淋😆 食晒成個包後飽腹感很重☺️感覺都幾抵食如果包埋飲品更加好🤣🍛牛油果照燒雞肉飯$50賣相。。。。er⋯⋯好似好少餸又冇乜汁😵‍💫牛油果吱到好似Wasabi🤣食落去感覺好搞笑🤭🤭 個飯量都幾大,我諗有碗半嘅份量,食完好飽肚😚 雞肉有少少鞋,可以接受👍🏻另外我個飯仲加左+$16抺茶鮮奶🍵成本綠油油,一打開杯蓋嗰陣抹茶味直衝我鼻孔😍一啲都唔吝嗇
📍𝐌𝐨𝐬 𝐂𝐚𝐟𝐞́

今日我地分別試左兩款食物😋
🍔黑醋雞肉漢堡 $28

🍛牛油果照燒雞肉飯$50

另外我個飯仲加左+$16抺茶鮮奶🍵
成本綠油油,一打開杯蓋嗰陣抹茶味直衝我鼻孔😍一啲都唔吝嗇💯加咗奶同埋糖抹茶味就冇咁出,飲到落杯底嘅時候奶味就好重👍🏻非常好飲🤪

⚠️凍飲嘅話會有Kitty 膠杯,熱飲係普通發泡膠杯,如果想打卡嘅fans就要留意吓❗️

評分時間❣️(最多五顆星,如不推薦會打交叉)
食物質素⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
環境⭐️⭐️⭐️⭐️