餐廳: CHICKEN FACTORY (愛民商場)
資訊:

2023-01-23 498 瀏覽
一直都好想試呢間烤雞店 去到2點30分 但下午茶個烤雞脾已經賣完了🥲 所以就同屋企人叫左個皇牌滋味二人餐升級店員態度好友善 我麻煩佢幫忙將原隻雞切開4件方便share食烤雞真係非常大隻 肉質嫩滑好多肉汁 配上微辣嘅黑椒汁增加風味 而佢本身既調味亦都恰到好處 跟餐有雞油/磨菇飯 2客點左雞油飯 飯質軟硬度適中 帶有淡淡雞香味 份量大約都滿一碗 烤薯+3隻瑞士雞翼 薯仔用香草烤 好入味好香 雞翼正常發揮 2罐汽水 (可以加錢轉其他飲品) $158我會形容係超值 值得試

烤雞真係非常大隻

跟餐有雞油/磨菇飯 2客

烤薯+3隻瑞士雞翼
薯仔用香草烤 好入味好香
雞翼正常發揮

2罐汽水 (可以加錢轉其他飲品)

$158我會形容係超值 值得試