♡ 烤魚定雞煲都咁正‼️|小魚兒 ♡-呢排好多朋友仔都話小魚兒嘅性價比好高除咗烤魚之外,仲有雞煲同埋串燒串燒係即叫即燒 而且好高質今次試完之後真係覺得認真唔錯 下次一定要再嚟試吓佢嘅烤魚啊🫶- ♡ 金湯花膠雞絲翅撈飯 ♡ $68呢個價錢真係好抵食‼️‼️佢嘅性價比真係好高 啲料勁多 湯底好鮮甜撈飯食真係好開胃 🤤-♡ 極品鮑魚雞煲 (半隻)♡ $278半隻雞煲已經有四隻鮑魚 兩個女仔已經好夠食🫶我哋就叫咗BB辣 都已經辣得好過癮🤣雞件好滑 好快就比我地清哂 -♡ 香蒜燒茄子 🍆 ♡ $48條茄子勁大條 上面仲有好多蒜蓉 好香 軟爛入味好食😋 我哋連皮都食埋😂 -♡ 燒雞翼 ♡ $30我哋仲叫左BB麻辣 辣得勁過癮😂 我覺得BB麻辣已經夠辣 鍾意食辣啲嘅可以再叫辣D🌶️-♡ 炸雙皮奶 ♡ $38炸雙皮奶就做甜品🤣好香脆 勁好食😋❥#⇢店鋪資料:小魚兒 (寶漢大廈) (銅鑼灣)銅鑼灣波斯富街24-30號寶漢大廈1樓# 🔍尋找同區美食📍➾ #礦泥黃X銅鑼灣-#hkig #hk #hkfoodie #hkgirl #foodie #hkfood #foodstagram #foodblog
♡ 烤魚定雞煲都咁正‼️|小魚兒 ♡
呢排好多朋友仔都話小魚兒嘅性價比好高

除咗烤魚之外,仲有雞煲同埋串燒
串燒係即叫即燒 而且好高質

炸雙皮奶就做甜品🤣
好香脆 勁好食😋

#
⇢店鋪資料:
小魚兒 (寶漢大廈) (銅鑼灣)
銅鑼灣波斯富街24-30號寶漢大廈1樓
#
🔍尋找同區美食📍
➾ #礦泥黃X銅鑼灣
#hkig #hk #hkfoodie #hkgirl #foodie #hkfood #foodstagram #foodblogger #foodgasm #香港美食 #香港好去處 #香港小店 #相機食先 #手機食先#拍拖好去處
#香港美食地圖#香港美食指南

• 金湯花膠雞絲翅撈飯