2023-12-11
我試咗一間裝修一流 食物唔錯嘅餐廳山城毛血旺烤魚(江團魚)魚肉鮮嫩多汁,夾埋啲毛肚同血旺湯底,真係味道豐富!湯底麻麻辣辣咁,好開胃,令人食到停唔到口。入面仲有萵筍、菇同蓮藕等蔬菜,增加咗啲口感豐富嘅層次魷魚須都係一定要試嘅!魷魚燒得恰到好處,惹味嫩滑,仲留有魷魚嘅鮮甜味道👍🏻👍🏻黑椒豬頸肉豬頸肉肉質嫩滑,每一口都有濃郁嘅黑椒味道,好開胃!羊肉串兩串羊肉烤得恰到好處,肉質嫩滑,配上孜然粉,入口鮮香同唔會帶有羶味香辣濕辣牛肉串五串牛肉肉質鮮嫩多汁,撈埋香辣醬汁,辣度十足,配合牛肉嘅鮮甜味道,真係一絕!另外我哋試咗碳酸蜜瓜精釀啤酒清新嘅蜜瓜味道同微微嘅碳酸感,帶出啤酒嘅風味,飲落爽口 蜜瓜味濃。手打鴨屎香檸檬茶我哋第一次飲 香水檸檬嘅味道令人驚艷🥰🥰🥰 鴨屎香同香水檸檬嘅結合,帶出一種獨特嘅香味,未試過一定試👍🏻👍🏻唔止咁,呢間餐廳嘅裝修都好別緻,特別嘅燈飾製造打卡點。餐廳內嘅燈光設計精緻,每個角落都有不同風格嘅燈飾,營造出浪漫同遊樂場嘅氛圍,同時都係一個無得頂嘅打卡場所。呢間餐廳嘅菜色同串燒都好多樣化,可以一邊享受美食,一邊欣賞臺上嘅唱歌表現,呢間餐廳絕對值得一試!🎊😻😻
山城毛血旺烤魚(江團魚)
黑椒豬頸肉
豬頸肉肉質嫩滑,每一口都有濃郁嘅黑椒味道,好開胃!
羊肉串
香辣濕辣牛肉串