2024-12-04 898 瀏覽
早餐扒餐,扒下面只有沙律菜,少了餐牌寫的法蘭克福腸,即刻追左。話唔好意思補俾你,然後廚房有人咁啱出來攞野睇下咩人追商品說明少左既項目。魚係熱既,不過其他包括炒蛋係凍既。55分鐘之後都冇補來,出去埋單,幫你追單果位專程過來代收開錢果位,同你講,冇補俾你咩,你再追呀嘛,我依家補返俾你,但個人企響收銀機後面係原全冇移動既意思。淘大食貪新鮮唔憂做既店向來都有,其實冇乜必要做到咁。個扒餐,除咗不附合商品說明之外,同其他幾間差不多。但佢放低枱面個賣相,同掀開唔見左法蘭克福腸,個落差,就全商場第一。果日入去早餐既主要目標,係魚柳加法蘭克福腸。為了彌補果日落差帶來既遺憾,我第二日去番香草腸就真係香草腸果間。個人來講,呢間既魚柳腸排名低過樓上既快快活活。

2024-11-30