2017-10-16 2116 瀏覽
Openrice用就用左好多年,真係忍唔到寫第一次評價!見這間店我開左好耐,見like都好多又有放題團購$268平少少$30,試下無妨!野食就真係非常、非常、非常一般的差!肉反而最樣衰肥牛好食啲.....!天婦羅算幾好!落筆原因係我地共8個人,家人喜歡食野點Wasabi,共比左3碟仔,每碟少過半個乒乓波size,之後order再order兩次都無黎到,仲要話「到左」,第三次我講「你地話到左到左去邊」佢竟然同我地講要收費.....,唔想免費比又何必講大話呢!梗未試過係香港邊一間日本菜連Wasabi都要收客人錢..!你當我地貪團購都唔貪你Wasabi喇,仲要我地一坐低已經叫左一支$460 Sake +其他飲品,少少醬油都要同客計,高級日本燒肉係虛榮黎!仲有同我地講國語~_~我就爆出口唔係當我地大陸客呀!免費都唔好請我黎!!Thanks
Openrice用就用左好多年,真係忍唔到寫第一次評價!
仲有同我地講國語~_~我就爆出口唔係當我地大陸客呀!
免費都唔好請我黎!!
Thanks
2017-10-12