2020-06-17 219 瀏覽
笑林寺個名幾得意 裝修又特別 餐牌食物同飲品名又改得咁別緻 咪過嚟試吓囉☕然後係意料之外咁失望 我哋叫嘅只係最classic嘅Cappuccino同LatteCappuccino係我朋友飲 佢話難飲 不過我無試就唔評論喇而我飲嘅Latte 比例最重應該係奶 但係一啲奶滑柔滑都無 仲有啲"鞋"口 另外味道係偏酸 咁可能係佢所選用嘅咖啡豆品種或者後期烘焙時間未夠 所以唔啱我 我唔會怪佢 不過個人認為呢杯我飲過最唔好飲飲嘅一杯Latte另外 服務亦都係奇差 入到去枱枱有人坐 剩低一張枱有個男店員面口好差咁執緊 咁我哋咪企一邊等吓囉 可能我多心以為佢處理完會示意我哋呢張枱坐得/唔坐得 點知無 其實鐘意嘅轉做全自助式都仲得 可能太忙 啲同事做到有情緒 咁可以放心 keep住呢種態度 好快會唔忙架啦😊