🇭🇰淳吟居酒屋·我地個日係呢頭覓食 見到佢門口個燈籠好似幾legit咁 就入左黎食🏮佢野食其實唔差既 不過佢啲食材有少少圖文不符 所以我自己覺得觀感麻麻🤭🤭·淳吟刺身飯$168佢張相上面個刺身飯係有一隻牡丹蝦同埋海膽既 點知黎到兩樣我地嗌呢個飯既原因都無🤭🤯我地問店員先知原來餐牌張相只供參考既姐 每日既刺身係由廚師決定🤭老實講雖然佢其他刺身質素都中上既 魚生都算大塊 帆立貝都幾甜 油甘魚同第一舊既白身魚魚油都好香 但係呢個價錢如果無牡丹蝦同海膽 其他刺身每樣得一片既話就真係唔係好值🙊🙊·鯖魚定食$98相比之下呢個就好好多啦😌佢條鯖魚都幾大條 而且佢個皮煎到好靚 好脆 啲魚油出晒嚟勁香 而且魚肉都嫩既😋不過我自己覺得佢個汁淡左少少 如果可以甜啲啲就會再好味啲😎😎·#rbyeat#rby日本菜#rby佐敦·📍佐敦文英街33號地舖
🇭🇰淳吟居酒屋
淳吟刺身飯$168