餐廳: 咖啡園
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2014-02-24 19941 瀏覽
好少會過嚟呢邊食dinner buffet,只不過嗰晚突然想食,又book唔到其他有名氣嘅酒店,咁睇住開飯介紹嚟搵,就搵到呢間,試吓打電話,居然有位,雖然係要outdoor,但都無損我食buffet嘅興致。。六點半左右嚟到,已經好多人了,攞嘢食嘅場地我就覺得比較細,款式亦唔算多,不過味道都算幾好。。不過今次寫食評,我反而想讚吓服務方面。。由於我哋係book outdoor,出面比較大風同凍,嗰晚又有小朋友,所以侍應生細心地為我哋遠遠開住兩個暖爐,仲特意提醒我哋因為有小朋友關係,所以唔幫我哋開近我哋嘅暖爐,怕危險。。讚!!再講。。我哋出入攞嘢食,十次有八次都有侍應生為我哋開定門。。等我哋唔駛一雙手攞住隻碟。。一隻手開門。。。抵讚我哋嗰晚當中有位五歲嘅小朋友,佢唔夠高攞檯面嘅麵包,響食物檯附近服務生即刻幫佢攞。。又係抵讚!!雖然呢間酒店食物質素就一般啦。。但論服務。。確實比得上其他名氣酒店!!

• 龍蝦