其實已經唔係第一次係呢間餐廳食野!但每一次都會有驚喜👍🏽第一次係無意中經過覺得d生蠔好便所以入左去,老闆娘介紹左我地食pacific rock,真係又平又抵食!有左第一次既經驗,就開始帶朋友同屋企人去食,個個都讚不絕口☺️後尾發現原來呢間野唔係淨係得蠔食,仲可以叫老闆整意粉。當然意粉種類唔太多,只有紅白汁揀。由於我唔鍾意食蕃茄,所以叫左個卡邦尼,個意粉真係好好食!因為個意粉既原因又做就左我第三次返去,今次老闆娘推介左我唔知大蝦定帶子意粉,上菜先知係蕃茄汁,個時心諗大獲😭抱住視死如歸既生態試左一啖!咦,又幾好味喎衰鬼!最起碼我一d都唔抗拒,仲食左好多添😍如是者去親都係食一打生蠔加意粉,就同老闆娘變熟左,佢真係好熱情❤️今日情人節,諗唔到食乜,所以又過左黎!今日好多客,所以等上菜都等左好耐下,無辦法啦,得老闆同老闆娘加一個伙記,佢地做到踢曬腳。今次本身想食返之前個意粉,點知因爲太多人所為無意粉食,唯有揀塊牛扒食。最後叫左半打white pearl 同半打Gillardeau,象拔蚌刺生,鵝肝,牛扒,同一支細酒。其他唔洗講啦,品質好,一向架啦!最最最令我驚喜既係牛扒,第一次係到嗌扒食,因為佢地係
其實已經唔係第一次係呢間餐廳食野!但每一次都會有驚喜👍🏽
其他唔洗講啦,品質好,一向架啦!最最最令我驚喜既係牛扒,第一次係到嗌扒食,因為佢地係自己揀扒再叫佢地煮,所以作為一名窮學生,平時真係唔捨得食咁貴,但今日係情人節死就死啦,洗大d啦!唔食太生牛扒既我,所以叫左7成,最後見到都係覺的有d生,因為中間係血淋淋😖但因為之前幾次既驚喜我又一鼓作氣既食佢落口!咦,真係唔錯!同我平時食個d差好遠❤️
佢d野食真係無得頂,有高級餐廳既水準但價錢又平過佢地多多聲!雖然服務一定無d高級餐廳咁好,但只要你唔係大時大節去,我諗老闆娘一定會熱情招呼你😁
希望呢間餐廳長做長有💪🏼💪🏼💪🏼
咁應該要開始請人😂😂😂