之前見到呢間McDonald's 0既食評唔多好,都唔太明白,一向覺得McDonald's 係好standard 的。今日我地其實係為左試新出果個香芋麥旋風先來的~ 一場來到,就食埋lunch 好了~我地要左兩個餐加一杯香芋麥旋風~落order 果個staff 係ok 的~ 不過執食物果個staff態度超散漫! 我地等左15分鐘都仲未整好! 已經有6張單排緊,排我地後面的人都開始唔耐煩!! 終於,好多人等緊0既情況下,經理終於出來幫手~我地總算可以拎食物了~ 但係就唔見左個麥旋風~ 唯有再追~即刻整...點知,整得好差!一食落口...點解唔覺有香芋味的??於是打開睇下! oh!! 白色的ice cream,香芋粉落得太少了吧! 底部係有少少紫色的,不過真係好少!! 而且成杯野無整匀,朱古力粉全部在最面~ 真係太差了! 根本完全食唔到有香芋味!呢間McDonald's 係我食過最差的, services 唔好、食物唔好!

我地要左兩個餐加一杯香芋麥旋風~
我地總算可以拎食物了~ 但係就唔見左個麥旋風~

唯有再追~即刻整...點知,整得好差!
一食落口...點解唔覺有香芋味的??
真係太差了! 根本完全食唔到有香芋味!
2011-07-16