2024-11-05
鐵飯腳話想食「吃到飽」,之前我地各自去過某連鎖店都有麻麻哋嘅經歷,覺得食得好急趕,所以今次試吓未試過嘅👉🏼 鍋霸🍲 適逢開幕五周年🎊 推出咗時間自主吃到飽火鍋套餐💁🏽♀️ 可以揀120分鐘或者+$40就無限時❗️另外仲有限定嘅優惠,大家都可以留意吓👇🏼➡️ 每四位幫襯第二個級別牛肉套餐就會送原價係$168嘅手切安格斯prime grade 牛肉🥩➡️ 每兩位幫襯第三個級別牛肉套餐都係會送一碟!極上牛頸脊套餐 ($413)🍲 鴛鴦鍋 (+$48)➿ 養生椰子雞涮涮鍋 ➿ 台灣養生花膠雞涮涮鍋兩款湯底都幾清甜,又真材實料,雞件好有驚喜🤩 大大件,肉質嫩滑~ 🐣每人仲有一客Shake Shake鹽酥雞,4款shake shake粉口味,有芝士味🧀 香辣味🌶️紫菜味、梅子味,自己mix埋幾款shake又得!火鍋類嘅肉類就推介👉🏼 肉質軟稔、油花分明嘅Prime Grade安格斯牛頸脊🐮 西班牙伊比利亞黑毛豬肉肉質都係好柔軟嘅~又有幾多少見嘅丸類,爆醬濃芝士牛丸、芝士小籠包入面都係有流心芝士架,個人特別推介牛丸多啲,有埋少少肉汁更加正😋 手打黑松露丸、墨魚滑都彈牙好味~ 🌟花膠都係可以任叫㗎!飲品類都有
另外仲有限定嘅優惠,大家都可以留意吓👇🏼
➡️ 每兩位幫襯第三個級別牛肉套餐都係會送一碟!
極上牛頸脊套餐 ($413)
🍲 鴛鴦鍋 (+$48)
➿ 養生椰子雞涮涮鍋
➿ 台灣養生花膠雞涮涮鍋
🌟花膠都係可以任叫㗎!
飲品類都有幾多台灣品牌,又有自家調配嘅冷茶,消膩解脂👍🏼
最後食每人一杯哈根大師/ movenpick作結,完滿!