2024-09-17
最近去吃了一間自助火鍋 當日係放工時間去 唔使等即刻有得入 走個陣見全場爆其實佢哋仲有自主吃到飽的火鍋套餐,但考慮到女仔的胃口,我覺得120分鐘已經夠超級了 所以揀咗120分鐘套餐 $219,真係幾抵食!套餐包括Prime Grade牛肩胛肉和西班牙無激素豬肉片質素都唔錯。牛肉只要把握好時間,入口個陣牛味幾濃郁,真係唔會失望。佢哋的湯底選擇超豐富搞到我選擇困難,最後決定揀椰子雞湯和麻辣湯,兩者都好好味!湯底濃郁到連醬汁都可以省,豆卜吸滿湯汁,勁好食。餐廳還有小食和炸物,手打肉丸雖然細細粒,但幾好味炸物可以加埋shake shake粉,玩味又特別,可以自己調製不同口味,芝士粉和麻辣粉都幾好食雖然海鮮不是完全放題,但在這個價位上可以選擇海鮮最特別的是這裡的自主吃到飽火鍋套餐,無論選擇120分鐘還是無限時間,都完全由自己掌握用餐時間,唔使趕住食
套餐包括Prime Grade牛肩胛肉和西班牙無激素豬肉片
佢哋的湯底選擇超豐富 搞到我選擇困難,最後決定揀椰子雞湯和麻辣湯,兩者都好好味! 湯底濃郁到連醬汁都可以省,豆卜吸滿湯汁,勁好食。
餐廳還有小食和炸物,手打肉丸雖然細細粒,但幾好味 炸物可以加埋shake shake粉,玩味又特別,可以自己調製不同口味,芝士粉和麻辣粉都幾好食
雖然海鮮不是完全放題,但在這個價位上可以選擇海鮮 最特別的是這裡的自主吃到飽 火鍋套餐,無論選擇120分鐘還是無限時間,都完全由自己掌握用餐時間,唔使趕住食