2024-07-11
星期二至四限定Menu,每道菜都可以無限添食🐻呢個係6月份Menu,7月份有改動。⭐️4 course set dinner $688 (每人)✿餐包🍞Sourdough同Onion soft bread熱辣辣夠軟熟。✿傳統凱撒沙律配脆炸雞塊🥗🍗沙律菜新鮮爽脆。炸雞塊外皮薄而香脆,雞肉幾滑同juicy。🐻忍唔住添食左一次🤭✿迷你芝士碎牛肉三文治🥪麵包鬆軟,碎牛肉牛味幾濃,配埋芝士🧀同洋蔥🧅味道更豐富,麵包細個d會仲好。✿澳洲草飼牛腹肉🥩雖然望落成舊炭黑蚊蚊,其實只係外層燒至焦脆,肉既熟度medium rare,肉質軟腍同有肉汁,但冇乜牛味。跟左d生洋蔥同酸瓜,好酸好岩🐻。芥末方面餐廳自家製左兩款:🌶️同🧄,🧄味太濃蓋左芥末味,都係原味好。✿Side dish係Macaroni & cheese🧀口感creamy,芝士味香濃,份量都幾多會有d膩。✿是日精選甜品☕️Bailey moouse賣相精緻,口感輕盈,配埋脆脆增加口感更豐富。⭐️Old fashioned $138酒感較濃,整體平衡感幾好。⭐️Red Cup $148成個包包咁👜酒感輕,🐻覺得係藥水味。💬店員服務專業同貼心,特別係Vito。
✿餐包🍞
✿傳統凱撒沙律配脆炸雞塊🥗🍗
✿迷你芝士碎牛肉三文治🥪
✿澳洲草飼牛腹肉🥩
✿Side dish係Macaroni & cheese🧀
口感creamy,芝士味香濃,份量都幾多會有d膩。
✿是日精選甜品☕️
⭐️Old fashioned $138
酒感較濃,整體平衡感幾好。
⭐️Red Cup $148
成個包包咁👜酒感輕,🐻覺得係藥水味。
💬店員服務專業同貼心,特別係Vito。