2022-01-02 56 瀏覽
冬天又係食煲仔飯嘅季節~凍冰冰真係想食個暖笠笠嘅煲仔飯☺️呢間新式fusion 茶餐廳,有多士、麵食、新推出仲有煲仔飯~飲品種類多,有經典茶記嘅飲品,亦都有新式嘅拉花咖啡☕️食飯、食Tea好地方🍽我哋叫咗幾款食物及飲品share 🤩▶️雲朵餐肉蛋多士$48呢個多少絕對係打卡影相之選📸️多士上邊餐肉整到餐肉蓉咁,夠香~ 面上有蛋白疏乎厘及蛋黃造成雲朵蛋形狀~又靚又好味😋▶️梅子封油鴨髀煲仔飯288鴨髀大大隻,面上有油光。鴨油滲透煲仔飯,令到飯更有油香。另外仲有梅子、梅菜、西班牙臘腸等,落少少煲仔飯豉油食,相當夠味。▶️臘腸潤腸烏魚子煲仔飯$108中式臘腸潤腸配上西式烏魚子,fusion風味,非常創新。鍾意仲有飯焦卜卜脆🤩▶️烏龍鴛鴦$48香濃嘅咖啡配上烏龍茶造成鴛鴦,好特別又幾好飲▶️焙茶拿鐵$38好濃香嘅焙茶味,我鍾意茶味比奶味重,大大杯仲有靚靚拉花☕️

冬天又係食煲仔飯嘅季節~凍冰冰真係想食個暖笠笠嘅煲仔飯☺️

我哋叫咗幾款食物及飲品share 🤩

▶️雲朵餐肉蛋多士$48

▶️梅子封油鴨髀煲仔飯288

▶️臘腸潤腸烏魚子煲仔飯$108

▶️烏龍鴛鴦$48
香濃嘅咖啡配上烏龍茶造成鴛鴦,好特別又幾好飲

▶️焙茶拿鐵$38
好濃香嘅焙茶味,我鍾意茶味比奶味重,大大杯仲有靚靚拉花☕️