2018-09-04 82 瀏覽
朋友食過呢間,推介我地黎試試。尋晚食完之後覺得無介紹錯。食物質素唔錯,職員好helpful!我地四個人,叫左個二人餐,再加碟菜、軟殼蟹、飲品。份量都足,好夠食。係個豬頸肉沙律細左啲,其他湯粉、炒飯都好大碗大碟。馬拉盞炒芥蘭同豬頸肉咸左少少。個黃金軟殼蟹味道唔錯,但食多幾啖開始覺得膩🤣呢度最搞笑嘅係...慶生唔收切餅費,但啲staff 會埋黎唱生日歌🤣話說我地食完野有一個靚女職員已經黎左唱,食完自購蛋糕,埋單時經理話佢頭先無唱,要再黎多次。跟住就送左件cheese cake 俾我地,再熄燈、叫多幾個人、同埋其他食客一齊唱生日歌。真係受寵若驚😆不過佢地又真係好nice 嘅!可以再encore!而家好難搵啲有heart 嘅staff
而家好難搵啲有heart 嘅staff
豬頸肉沙律