因為團購票就黎到期所以就盡快用左佢,其實我打左好多次電話去以間野到BOOK位,但打左N次都ENGAGE (N次姐係超過十次以上,下午打過,食晚飯時間都打過)我係照住團購的票比GE電話打的,什至CHECK埋OPENRICE佢地電話黎打都打唔到, 所以到最後都BOOK唔到位所以我同個FRD就直接摸上去算了,餐廳裡無咩人,個陣係三點幾食下午茶時間~ ORDER餐個陣我就同個女服務員講我打左好多次電話黎但無人聽,佢理都無理過我就話無BOOK位就唔準坐低。。。囧。。。但餐廳裡明明位置多的是。。佢就話已FULLY BOOKED。。。 以家我又唔係食完唔肯走。。只不過食過熱狗姐。。唔洗咁呀嘛。。。囧。。。佢話我地唔可以堂食可以外賣,無辦法啦~黎都黎到了。。未外賣囉因為我對香腸不太熟悉,D字有D係我都未見過的,所以就想叫那位女服務員介紹下,點知佢理都唔想理我(?)都算了。。我都已經怒了,C但點完算我只記得自己點左FRANKIE腸,食SWEET POTATO CHIPS飲凍咖啡而個FRD就點左一隻C字頭的腸仔,辣辣地的,同食黑松露薯條同飲凍檸檬茶第二個侍應比外賣比我個陣我先明點解佢咁執著要BOOK位,因

第二個侍應比外賣比我個陣我先明點解佢咁執著要BOOK位,因為BOOK左位堂食的有甜品,但外賣的就無甜品。。姐係佢可以慳返。。。

我同個FRD係個頭真係搵唔到一間餐廳可以比我地食自己野。。所以最後都係放入袋入面拿回家才吃@@
D野飲就拿著飲,凍咖啡都算不過不失GE

到到返屋企都已經係過左好多個鐘頭GE事。。
D薯條。。就唔好提了。。已霖到唔想食
但個熱狗係真心覺得好食GE~ D腸D肉味好正,我個配料係CHEESE~ 點了麥包,就算凍左味道以然係好唔錯
因為賣相問題所以我就無影底了XD~

但是以間野咁GE服務態度。。我真係唔想再黎幫趁了,希望佢地都可以正視佢地有員工濫用電話褒粥GE問題免得又有像我咁樣GE人想黎食但有位都唔比坐
5 分鐘 (外賣自取)