餐廳: 三德素食館 (佐敦薈)
資訊:

2019-09-27 1666 瀏覽
This is my second time being here. Of cause I had a good experience last time, and make me willing to come again.今次都係食晚餐,同媽媽妹妹來,三個吃左二人餐加一個餸。二人餐$200,有一個湯(四選一),加兩小菜(選擇都好多),我哋加咗一個蓮藕餅。d食物上到枱真係好熱架!特別熱。蓮藕餅好好味,入邊有芋頭!!令到成個餅可以做到外脆內軟。咕嚕野係我同妹妹至愛,來食齋當然都會叫咕嚕素肉球,素肉鬆化,個汁唔會太甜唔會太酸,非常好。

咕嚕素肉球
蓮藕餅