2024-08-14
平日星期三下午2:20分到,當然唔使等位直入,室內地方大,好多卡位,單人座位也有,因為平日唔多客人🤭,佢畀咗四人梳化卡位我,坐得寬闊舒服😍。我點咗一人餐,99蚊牛舌定量(60分鐘)嗰個餐,保守估計有20塊牛舌,個餐有麵豉湯,飯&泡菜, 再加出面自助任食bar: 日式咖哩飯, 一啲生果 例如西瓜哈密瓜, 甜品( 日式大福 蛋糕仔),汽水,雪糕(有軟雪糕 &維記迷你雪糕糯米糍),炸物等,同埋沙律菜 , 另外可以自助攞啲蔬菜嚟燒 (有秋葵、冬菇、紅椒、青椒、黃椒等等)。 食完發現最好味係佢個煲日式咖哩🍛, 內面啲牛肉炆得夠入味又夠腍,而且仲好濃鬱牛肉味, 牛奶軟雪糕🍦嘅牛奶味都好重,係出乎意料之外有驚喜,好味💯!埋單連加一 $109, 個人覺得 cp值一般,出面啲食物 質素好一般 , 略有粗製濫造, 亦選擇不多,我就覺得60分鐘夠曬🤐🤐🤐。如果係大食量嘅話,係可以 百零蚊 吃飽個肚,但係咁樣純粹係重量不重質😅。