2025-01-05 0 瀏覽
本身食開朗豪坊隔離嘅平價一人燒肉,咁啱今日經過見牛魔啲set好似都ok就試下試下都好,唔會再黎食物:湯唔熱,味道正常沙律唔係平時嗰隻麻醬,不過還好飯唔熱,硬到石頭咁,成碗食唔落冇食過肉賣相ok,食落一般普通平價燒肉質素本身諗緊嗌唔嗌野飲,啱啱睇到有人話有食物殘渣係飲管入面,即刻覺得好彩冇嗌設施:一去到首先張櫈整粒飯先個爐四邊啲污漬多到好似從來冇抺過咁中間成舊按摩碌碌咁嘅野生曬銹,頭尾已經係黑色網擺明冇搽油,一放上去就會痴搶火到不得了,已經全程較到最細火,燒完啲肉都有燶味服務:有個女員工唔知係咪有friend喺度食,行埋去吹水,仲舉中指有枱個火燒到好勁,叫個員工過去睇下,個員工懶懶閒喺度收錢,叫個客熄火先,收完錢過到去,個火都熄左,就話:「宜家ok啦嗎?」就走開最後食左成粒鐘,都食唔到一半肉,全程喺度望住個爐搶火就拎起啲肉,再等佢熄,再擺返低舊燒左一半嘅肉繼續燒,無限loop成個場不停睇到呢度又着嗰度又着最後頂唔順係咁等又就同男朋友講唔好食喇起身走,晏啲去食其他野算。食物質素普普通通,咁嘅服務同環境質素,我都係食返朗豪坊隔離嗰間好過,平又唔係得你平,起碼人地一坐低就會問你要熱水冰水,係咁
試下都好,唔會再黎

食物:
湯唔熱,味道正常
沙律唔係平時嗰隻麻醬,不過還好
飯唔熱,硬到石頭咁,成碗食唔落冇食過
肉賣相ok,食落一般普通平價燒肉質素

設施:
一去到首先張櫈整粒飯先
個爐四邊啲污漬多到好似從來冇抺過咁
中間成舊按摩碌碌咁嘅野生曬銹,頭尾已經係黑色
網擺明冇搽油,一放上去就會痴
搶火到不得了,已經全程較到最細火,燒完啲肉都有燶味

服務:

成個場不停睇到呢度又着嗰度又着

食物質素普普通通,咁嘅服務同環境質素,我都係食返朗豪坊隔離嗰間好過,平又唔係得你平,起碼人地一坐低就會問你要熱水冰水,係咁走黎幫手換網,啲野又乾淨
2025-01-04