留意左屋企樓下商場 依一間燒肉店開咗一段時間 望入去裝修都唔錯 所以就入去食咗個午餐定食 一人份量碟肉有牛有豬 有麵豉湯 有沙律 有紫菜飯 餐廳提供嘅醬料都好充足 有幾支醬料其中我覺得有個辛辣嘅汁好好味 🤤佢仲有跟埋鹽同埋黑椒 冇+1服務費 $54 仲平過 附近啲茶餐廳🤣我好想試吓佢嗰啲加配嘅嘢食 不過食唔到咁多 所以就淨係嗌咗個牛油粟米$12🌽 其他留返下次或者再係下次先再叫😆 其實食完 定食呢個餐都已經好飽食燒肉 呢一啲嘢咁乾燥 所以下意識就想叫啲嘢飲配搭一下 不過個餐唔跟嘢飲 因為已經跟咗湯 支忌廉嚟到我手嘅時候 一啲都唔凍 啲氣好少 佢都幫我開咗個蓋 所以就費事換過一支 搞到好似有少少 唔盡興 飲得唔係好爽 下次幫襯 唔會再嗌嘢飲 費事出到嚟 又係一啲唔凍唔熱嘅嘢飲 不過啲嘢食係好食嘅🖤✨