餐廳: 和味
資訊:

2019-07-24 63 瀏覽
叉燒、燒肉、燒鵝、油雞、切雞⋯⋯整整齊齊掛在透明玻璃的後面,色澤鮮明,有的還滴着肉汁蜜糖醬,令人垂涎三尺!燒味很多地方可以吃到,但要好吃就唔係間間做得到。最怕吃到禽畜嗰陣腥味,大煞風景!✨燒鵝拼豉油雞米線✨✨燒鵝拼䜴油雞飯✨燒鵝肉質細嫩,加上陣陣炭火香氣,入口甘香而不膩,外皮又薄又脆,點埋甜酸醬絕配!雞肉亦都好嫩滑,識食梗係食雞背脊啦!😗雖然肉係比較少,但勝在夠嫩滑有雞味。✨馬拉盞炒通菜✨又香又惹味 夠鑊氣!✨酸辣無骨鳳爪✨~酸酸辣辣好開胃蔥油海蜇✨新鮮椰青+$28薄荷葉鮮青檸梳打+$10凍飲加$5特色飲品加$10,我哋係精明嘅消費者梗係揀特飲啦!😁

✨燒鵝拼豉油雞米線✨

✨燒鵝拼䜴油雞飯✨

✨馬拉盞炒通菜✨
又香又惹味 夠鑊氣!

✨酸辣無骨鳳爪✨~酸酸辣辣好開胃

蔥油海蜇✨