2024-11-30
The Southside做完瑜伽竟然俾我發現有得食,又有得玩嘅限時體驗🤪暫時係我喺香港食過高質漢堡包之一!期待佢喺港九新界出現🥹N+ JAPANESE MUSTARD BRISKET $95日式芥末醬牛前腩漢堡用上澳洲頂級安格斯牛前腩、芝士、酸種漢堡配上鮮切難菜絲及日式芥末醬,甜辣惹味!好juicy N+ PREMIUM TRUFFLE BRISKET $100特級松露醬牛前腩漢堡同樣用澳洲頂級安格斯牛前腩、芝士同酸種漢堡,夾住炒本菇、鲜切綠毛菜👀仲有特級松露醬,黑松露味濃濃耶!估唔到可以咁夾!加$40 有Combo可選擇薯格/薯條 + 無限refill汽水🥰N Plus Burger @nplusburger黃竹坑香葉道11號THE SOUTHSIDE LG樓LG01號舖#黃竹坑美食 #酸種包 #hkfood#burgerlover #hkburger#hkfood #hkfoodie #burgerporn
暫時係我喺香港食過高質漢堡包之一!期待佢喺港九新界出現🥹
加$40 有Combo