2024-06-18 25 瀏覽
自從睇完媒體介紹就勁想去食,期待左好耐,等老公放假就帶佢哋一齊去試吓劉興記生煎包,真係超級無敵好味🤤爆晒汁,我一咬落去噴到老公成件衫都係😅比佢鬧我🥹大家如果去試記得唔好著白色衫同埋新衫去食😂如果你係住係大西北嘅,好方便搭西鐵朗屏站B2出口!好快到大約行4分鐘👍各位媽媽爸爸放心帶埋bb車都得,因為我揀餐廳一定係帶到bb車😅今日我哋揀左幾款野食👇🏻太正😍👉🏻招牌生煎包 (必食)👉🏻蟹粉生煎包 (必食)超Juice 香口包底鬆化,記得趁熱食建議先啜好汁,否則隨時有爆汁可能🤣但記得睇熱小心食,唔係會燙親燙口😅👉🏻排骨蔥油拌麵大人細佬都岩食,排骨鬆軟!瑤瑤食左大半碗,佢話麵麵好好食😋👉🏻麻醬手撕雞絲粉皮醬汁調校得非常棒,粉皮爽滑,配埋青瓜絲十分適合夏天食!我同老公都超鍾意😊👉🏻雞絲酸辣湯小雲吞(6粒)湯底獨特,非一般芡汁,非常之足料,而且十分開胃!👉🏻手工豆沙鍋餅👉🏻百步香蔥油餅非常建議你食完先叫,餅類揀晒兩款,廚房即叫即做需時,黎到記得趁熱食,值得推介哩兩款,不覺油膩香脆鬆化,唔會太甜太鹹!而且餐廳好好會幫你切開咗細細舊慢慢食!我非常欣賞餐廳十分細心提供套餐,就算你自己一個人去食都冇問題,讓客

今日我哋揀左幾款野食👇🏻太正😍
👉🏻招牌生煎包 (必食)
👉🏻蟹粉生煎包 (必食)

👉🏻排骨蔥油拌麵
大人細佬都岩食,排骨鬆軟!瑤瑤食左大半碗,佢話麵麵好好食😋

👉🏻麻醬手撕雞絲粉皮

👉🏻雞絲酸辣湯小雲吞(6粒)
湯底獨特,非一般芡汁,非常之足料,而且十分開胃!

👉🏻手工豆沙鍋餅
👉🏻百步香蔥油餅

我非常欣賞餐廳十分細心提供套餐,就算你自己一個人去食都冇問題,讓客人可以嘗試不同款式,而且包埋飲品(豆漿)!👍👍👍

店舖分別有六間遍布港九新界,行到附近諗唔到食乜不妨試試😋或者如果人多唔想排隊,叫外賣拎返屋企食啦!網上外賣平台都叫得送到你屋企門口👏🏻我地一路食都一路見到不停出外賣,個個食完都打包返屋企!
2024-05-26