2025-01-02
近排旺中真係有好多新既食店🎏新開既依間飯團君🍙飯團主要係用紫米,而配料多數都包含肉鬆、醃蘿蔔、青瓜絲、油條脆脆😋感覺有d似粢飯,但又冇粢飯咁滯,而且用紫米健康好多架😍黑椒雞扒 $38每個飯團都即叫即做,喺透明櫥窗望到廚師整個製作過程!落配料真係1 d都唔市儈架😜😜配料十足塞爆成個飯團☺️☺️最後仲會細心將飯團切一半方便食💛雞扒醃得好入味啊🥰黑椒汁好濃郁💕非常滿足!麻辣肉碎 $38店員話唔夠肉碎,所以加左條香腸俾我!依方面要比讚啦👍🏻真係好老實啊!麻辣肉碎屬微微辣所以唔食得辣既人士都可以放心選購!成個感覺好惹味!已經夠晒飽啦😌奶蓋Oreo豆乳 (買飯團加$18就有啦)估唔到好好飲喎!😱似係被飯團耽誤左既豆乳店🤣唔會太甜,仲有d Oreo碎可以咬下! 豆乳質地濃稠!正👍🏻奶蓋開心果豆乳(買飯團加$18就有啦)依家熱潮興開心果,又點可以唔試吓開心果豆乳🫢淡淡開心果味無搶去豆乳香味,好似堅果豆奶咁!依支我都好鍾意❤️
黑椒雞扒 $38
麻辣肉碎 $38
奶蓋Oreo豆乳 (買飯團加$18就有啦)
奶蓋開心果豆乳(買飯團加$18就有啦)